marți, 5 august 2014

CUM SA TE TRANSFORMI INTR-O SEDUCATOARE

Flirtul este oare un teritoriu rezervat exclusiv eroinelor din romanele lui Jane Austen sau este ulti­mul truc de comunicare al fetelor istete si indraznete? Bebe, in cautarea raspunsului, propune un joc al seductiei.

SCHIMBA-TI ATITUDINEA

Iubeste-te pe tine insati, doamna! Este imposibil sa-i farmeci pe cei din jur si sa iradiezi de frumusete cand esti deprimata, retrasa si n-ai incredere in tine. Daca vrei sa te transformi intr-o seducatoare au­tentica, atunci e musai sa-ti doresti sa intalnesti oameni, sa incerci sa iesi din carapacea in care te-ai ascuns pana acum. Asa ca nu fi timida, fisticita sau plictisita in prezenta strainilor. Fii curioasa! Daca esti introvertita, dar vrei sa scapi de „teama de a fi respinsa“, incearca intr-o dimineata, in drum spre serviciu, sa intri in vorba cu domnul elegant si bine mirositor de langa tine (daca ai norocul sa dai de vreunul).

NU TE INGRIJORA

Disperarea nu da bine, asa ca, in loc sa-ti faci sange rau daca vei face o impresie buna sau nu,concentreaza-te si da ce ai tu mai bun. Daca faci eforturi, incearca sa le maschezi; ele vor fi oricum rasplatite.

NU RENUNTA

In general, oamenii abandoneaza cand nu obtin rezultate imediate (sa le plangi de mila, nu alta!). Bobby Moore (un guru, nu-l cunosti?!) spunea odata: „Daca nu incerci, nu castigi. Daca in­cerci, s-ar putea sa castigiDaca nu incerci niciodata, nu vei invinge niciodata.“ Adanc, nu?

ATENTIE! CONVERSATIA

Inca te mai gandesti la replica aia criminala dintr-un film prost, cand ea il intreaba pe el cum prefera ouale la micul dejun? Iarta-ma, dar am impresia ca ori n-ai citit, ori n-ai inteles ce ti-am spus pana acum. Nici o femeie seducatoare nu schimba replici gastronomice, caci e mult mai preocupata de comunicarea la un nivel special, aproape intim. Iti dau un sfat prietenesc: aminteste-ti ce iti spun oamenii; este teribil de flatant pentru unii si, in general, produce surprize placute.

FII ABORDABILA

Cand iesi cu prietenele, mai rupe-te din cand in cand de grup. Ideea de a fi refuzati in fata unui grup de femei cu ochii atintiti pe ei ii poate dezarma pe potentialii tai admiratori. Dar nici nu juca exagerat rolul unei regine de gheata, izolata. S-ar putea ca, inconstient, sa transmiti niste semnale negative cand, de fapt, tu abia astepti sa fii curtata. Destul de plicticoasa treaba! Roaga-ti prietenele sa-ti spuna (sincer, daca se poate) daca „semnalele“ pe care le transmiti sunt reci, inhibante sau false.

FLIRTUL: MIC INDRUMAR PRACTIC

Flirtul de moda veche
Chicoteste ca Betty Boop si-si fereste privirea de fiecare data cand se apropie un barbat (sa fim seriosi!). Se fataie plina de ifose ca un personaj din romanele lui Jackie Collins si, culmea, mai mult sau mai putin voit (nu vom sti niciodata), i se agata fusta de clanta si-si etaleaza comorile. Sub pretextul unui joc de carti, planuieste o noapte pasio­nala in compania sefului pentru o marire substantiala a salariului. Desi ii sunt respinse avansurile (ceea ce-i provoaca accese de furie), joaca in continuare rolul pisicutei dragastoase. Este subjugata de cum arata barbatii si considera virilitatea cel mai puternic afrodisiac.
Flirtul la moda
Zambeste, stabileste contacte vizuale si saluta dezinvolt. Simplu, nu? Nu baga de seama daca umarul sau coapsa se dezgolesc. E prea ocupata cu privirile pline de subinteles. Isi invita seful la cina in restaurantul lui preferat pentru a face planuri de viitor. Respinsa? Si ce daca? Da din umeri nepasatoare si merge mai departe. O dovada de maturitate, nu crezi? Nu ezita sa flirteze cu un „nimeni“. Mai tarziu i-ar putea deveni partener de afaceri.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu