vineri, 11 iulie 2014

ORAL

Sex oral: 4 probleme comune ale femeilor




Sex oral: 4 probleme comune ale femeilor
Partidele de sex oral in cupluri nu mai sunt de multa vreme un obicei tabu. Felatia s-a transformat intr-o practica sexuala raspandita si acceptata de adultii activi sexual ca un act firesc, menit sa aduca satisfactie.
Aceasta evolutie pozitiva pentru sexul oral nu a exclus, insa, aparitia unor probleme comune ale femeilor in aceasta privinta. Ele au, din fericire, solutii aferente!


Sexul oral nu este intotdeauna o experienta presarata de senzatii placute pentru femei. Printre problemele comune intampinate de reprezentantele sexului frumos se numara disconfortul unei felatii prea indelungate, gustul neplacut sau reflexele naturale ale gatului.

Iata care sunt acestea!

1. Gustul respingator

Chiar daca el poate sa nu existe in realitate, multe femei se tem de gustul respingator pe care il pot simti in timpul actului. Inghititul spermei este, de departe, cel mai controversat element al felatiei, gustul acesteia fiind diferit de la un barbat la altul.

Una din masuri ar fi ca ejacularea sa nu aiba loc cavitatea bucala, varianta adoptata de multe femei, care exclude riscul unei reactii nedorite la nivelul papilelor gustative. Daca partenerul tau insista sa ii indeplinesti aceasta fantezie, apeleaza la trucul folosit de actritele din industria filmelor pentru adulti: inghite totul odata, in timp cat mai scurt, astfel incat limba sa nu poata "decodifica" aroma lichidului.

2. Durata prea mare

Cateodata, se poate intampla ca ejacularea sa intarzie foarte mult, iar actul sa devina chiar dureros pentru cea care ofera partenerului sex oral. Frictiunea continua intre buze si penis devine neplacuta dupa cateva minute bune, iar orgasmul poate sa intarzie daca nu intervin stimulente suplimentare.
Prin urmare, atunci cand vezi ca iubitul tau nu este suficient de excitat, alterneaza stimularea orala cu cea manuala, pentru a-ti odihni gura din cand in cand. Plimba-ti limba si pe testicule, maseaza-le usor in palma si atinge-i zona sensibila dintre anus si penis. Aceste trucuri scurteaza considerabil drumul catre ejaculare, garantat!

3. Agresivitatea partenerului

O alta problema frecventa in timpul sexului oral este agresivitatea partenerului, mai exact tendinta acestuia de a-si misca bazinul intr-un ritm prea alert pentru a intensifica frictiunea. Sigur ca gura nu este nici pe departe structurata ca un vagin, nascandu-se senzatii diferite pentru femeie.

Solutia in aceasta situatie este sa ii controlezi miscarile pozitionandu-ti mainile pe soldurile sau posteriorul sau si sa ii indepartezi trupul de tine sau sa iti dai capul mai in spate, astfel incat sa inteleaga ca trebuie sa o ia mai usor.

O alta optiune este sa te intorci la stimularea celorlalte zone erogene pentru a-i creste gradul de excitatie, ca apoi sa revii la stimularea orala. Foloseste-ti palma ca pe o prelungire a buzelor si tine-o suficient de stransa, pentru un contact constant si suficient de puternic.

4. Deepthroat

Multi barbati isi doresc ca partenerele lor sa ii "primeasca" foarte adanc in gat, pana cand varful penisului se loveste de tesutul moale din interior. De multe ori, miscarea este dificil de suportat de femei, pentru ca declanseaza senzatia de inecare si greata.

Cel mai bun lucru pe care il poti face in aceasta situatie este sa inghiti saliva in exces si sa iti "inchizi" gatul, pentru a fi mai putin sensibil la presiune. Ridicarea limbii este o alta tehnica utila, deoarece penisul se loveste de partea sa interioara si transmite senzatii similare cu cele din gat.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu