vineri, 11 iulie 2014

INTARZIEREA ORGASMULUI

7 metode sa-i intarzii orgasmul. Fa-l sa reziste mai mult!



7 metode sa-i intarzii orgasmul. Fa-l sa reziste mai mult!
Chiar daca partidele voastre de amor sunt multumitoare, ai putea sa te confrunti si tu cu o problema des intalnita in cupluri: el ajunge la punctul culminant mai devreme decat ti-ai dori, tu te prefaci ca totul este perfect, iar in mintea ta raman multe dorinte neimplinite si o nevoie arzatoare de "mai mult". 
Iata 7 metode prin care sa ii intarzii orgasmul!

1. Initiaza preludiul inainte de a-l incepe

Una dintre primele masuri pe care o poti lua in ceea ce priveste intarzierea ejacularii sale este sa initiezi un preludiu timpuriu, inca de dinainte de a incepe sa va atingeti. Atunci cand sunteti in oras, fa-i o marturisire discreta si spune-i ca nu porti lenjerie intima. Va innebuni de placere, ceea ce inseamna ca se va gandi non stop la asta.

2. Prelungeste preludiul

Multi barbati nu acorda importanta prea mare preludiului, iar asta este o greseala imensa. Pe langa faptul ca va pregateste asa cum trebuie, fizic si psihic, pentru actul sexual in sine, preludiul este menit sa ii intarzie si lui orgasmul.

Cu ajutorul mangaierilor si miscarilor de dinainte de sex, iubitul tau va simti din plin starea de excitatie de care are nevoie si se va putea concentra astfel mai degraba pe satisfacerea nevoilor tale, nu pe ale lui.

3. Urca-te pe el

Cu cat partida voastra de amor este mai intensa si dureaza mai mult, cu atat va fi si orgasmul mai intens! Pentru ca el sa nu ejaculeze prea rapid, asaza-te deasupra si misca-te ritmat. Alterneaza ritmurile, cand mai rapid, cand mai lent, si astfel el va avea un mai bun autocontrol.

4. Diversifica pozitiile
Un alt element cheie la care trebuie sa apelati in timpul partidelor de sex este diversificarea. Cand este pe punctul de a atinge culmile extazului, tot ceea ce trebuie sa faceti este sa schimbati pozitia in care faceti dragoste. La fel de bine poti sa ii strangi baza penisului atunci cand simti ca este pe punctul de a ejacula.

In acest fel, placerea va fi mai intensa, punctul culminant va fi amanat si voi doi veti ajunge sa va cunoasteti mai bine, ceea ce va duce mai aproape catre mult ravnitul orgasm simultan.

5. Apeleaza la ajutoare

In magazinele de specialitate exista o multime de produse care intarzie ejacualarea, fiind o metoda la indemana prin care poti sa il ajuti sa reziste mai mult. Incepand cu prezervativele mai groase si terminand cu gelurile care actioneaza ca un anestezic local, toate sunt ajutoare la care puteti apela pentru prelungirea placerii.

6. Ajuta-l sa se relaxeze inainte

De multe ori, numai ideea in sine ca veti ajunge in asternut poate actiona ca un stimul atat de excitant, incat primul contact intim echivaleaza cu ejacularea prematura. Un remediu in acest sens este sa il ajuti, chiar din timpul preludiului, sa se relaxeze prin masturbare. Aceasta tehnica poate fi aplicata si cu o ora inaintea contactului sexual.

7. Foloseste jucarii sexuale

Faptul ca apelati la jucariile sexuale pentru obtinerea placerii nu inseamna ca el nu este capabil sa te satisfaca.

Cu ajutorul acestor mici accesorii erotice, orgasmul poate fi intarziat, ba chiar obtinut simultan. Trebuie doar sa aveti grija sa va opriti in momentul in care el este aproape de atingerea climaxului. Reluati joaca la cateva clipe, timp in care puteti sa va sarutati

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu