marți, 29 iulie 2014

Comportamente ale barbatilor hetero care le fac pe femei sa creada ca sunt gay


gay1

Raspunsul ar putea fi unul cat se poate de simplu: uneori, in functie de comportamentul barbatilor, femeile presupun ca acestia sunt homosexuali.
Iar comportamentul care ar putea denota acest lucru li se pare cat se poate de normal unora dintre barbati. Iata cateva exemple.
1. Homofobia
Cand un barbat isi manifesta ura sau lipsa de toleranta fata de homosexuali in fata unei femei aceasta se intraba in 90% dintre cazuri care sunt motivele pentru care el face acest lucru. Raspunsul pe care femeia si-l da, de cele mai multe ori, este ca barbatul respectiv nu este sigur pe sexualitatea sa si ii vede pe homosexuali ca pe o amenintare asupra propriei sexualitati. Deci, pentru o femeie, un astfel de barbat ar putea sa fie gay fara sa stie macar.
2. Mania pentru un aspect perfect
In ciuda faptului ca femeile apreciaza barbatii care se ingrijesc, uneori pot avea impresia ca au porniri homosexuale daca sunt mult prea atenti cu felul in care arata. Astfel, daca un barbat isi face unghiile, se preocupa foarte mult in privinta parului sau sau se epileaza pe maini ar putea da de inteles ca este homosexual.
3. Comportamentul de “barbat – maimuta”
Barbatul “maimuta” este de fapt barbatul care nu rateaza nicio ocazie de a face remarci cu tenta sexuala cu privire la corpul oricarei femei necunoscute. Este barbatul care fluiera, claxoneaza si tipa pe strada dupa femei, de parca el ar fi buricul pamantului. Si pe deasupra se mai si lauda cu cuceririle sale. Un astfel de comportament da de inteles in mod clar ca barbatul respectiv are tendinte homosexuale si ca nu este deloc sigur pe ceea ce poate in pat cu o femeie. Tocmai de aceea incearca sa musamalizeze aceasta incapacitate cu un comportament vulgar.

4. Barbatii care barfesc
Barfa este unul dintre “sporturile” preferate de femei. Cu cat unui barbat ii face mai multa placere sa barfeasca, cu atat da de inteles mai mult ca are o latura feminina care este destul de puternic prezenta.
5. Lipsa de interes fata de “bunaciuni”
Barbatii care nu recunosc ca o femeie super sexy este cu adevarat atragatoare sunt catalogati drept posibili gay de interlocutoarele lor. Daca pana si femeia de langa ei recunoaste ca o alta femei este cat se poate de atragatoare iar barbatul respectiv nu considera acest lucru, poate sa ridice un semn de intrebare in privinta sexualitatii sale.
Asa ca, daca va recunoasteti in vreunul din exemplele de mai sus, sa stiti ca este posibil sa fi ratat o super-tipa din simplul motiv ca a crezut ca sunteti pe invers. Cu siguranta nu a judecat acest lucru, insa femeilor hetero le plac, in marea lor majoritate, barbatii hetero.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu