miercuri, 9 iulie 2014

TACTICI DE FLIRT

Tactici de flirt pe care barbatii le adora


HotAi pus ochii pe un barbat si vrei sa fie al tau? Iata cateva idei prin care ii poti atrage atentia si il poti face sa te vrea.


Ia-l de brat si spune-i ceva!



Ia-l frumos de brat si spune-i orice, de la un simplu salut, pana la un compliment, nu are importanta. Insa fa-o cat se poate de deschis si cu zambetul pe buze. Zambetul tau este irezistibil, iar el nu va avea nevoie de alte semne ca sa se convinga ca esti interesata de el. Nu ai cum sa dai gres cu aceasta tactica. Practic, arunci mingea in terenul lui in loc sa-l lasi sa se chinuie sa iti atraga atentia.


Tachineaza-l discret



Fii spontana si jucausa si-l vei da gata. Fii sigura ca nu-si doreste sa discute din prima despre filosofie, din moment ce e sambata seara, intr-un bar, relaxandu-se. Lasa discutiile serioase pentru alta data si tachineaza-l usor, glumeste, fa-l sa rada pentru ca asa se elibereaza endorfine si intre voi se creeaza o apropiere ce va permite dezvoltarea unei potentiale relatii.


Fii atenta doar la el



O regula de succes in arta flirtului presupune ca tu sa fii atenta la intrebarile pe care el ti le adreseaza si sa ai grija ca si el, la randul lui, sa aiba ocazia sa iti vorbeasca despre el. Si cum poate face asta daca tu nu te arati interesata? Pune-i intrebari si asculta-l, avand grija sa punctezi din cand in cand cate ceva, ca sa stie ca esti prezenta nu numai cu trupul, ci si cu mintea.


Fa-i complimente



Barbatii adora sa li se faca complimente. Ei vor sa stie daca se incadreaza in standardele femeilor si daca incercarile lor de a le fi pe plac dau roade. Asa ca, nu ezita sa ii spuni ce iti place la el prin intermediul unor complimente menite sa ii intareasca increderea in el.


Atingerea magica



Arata-i ca esti disponibila spre apropiere fizica prin atingeri usoare pe brat, picior sau pe spate. Nu exagera, totusi, fiindca o abordare prea agresiva ii poate da de inteles ca urmaresti ceva anume si in plus, se risipeste tensiunea creata intre voi, oferindu-i prea mult, prea curand.


Imita-l



Sigur, nu exagera, pentru daca observa ca faci acest lucru in mod voit, poate deveni ridicol. Daca se inclina catre tine, fa si tu la fel. Astfel, se creeaza impresia ca sunteti pe aceeasi lungime de unda.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu