vineri, 21 martie 2014

DIVORT SAU SACRIFICARE?

DIVORT SAU SACRIFICARE?


Povestea începe așa: „A fost odată ca niciodată un prinț și o prințesă care s-au iubit, s-au căsătorit și au trăit împreună până la adânci bătrâneți”. Ei bine, povestea este așa… în viața de zi cu zi lucrurile nu stau chiar așa. Încă mai există prinți și prințese care se găsesc, se îndrăgoste și se căsătoresc. Dar foarte puțini rămân împreună până la adânci bătrâneți. În ziua de astăzi, cuplurile nu mai rămân împreună până la moarte, așa cum au făcut-o bunicii noștri sau poate și părinții noștri. Astăzi lumea nu se mai sacrifică, nu mai face compromisuri la nesfârșit, nu mai iartă la nesfârșit și nu mai acceptă un destin nefericit. Când simt că nu mai pot, se despart… divorțează.
_Divort1
Divorțul nu este o plăcere sau o fericire pentru nimeni. Divorțul este un pas greu, o decizie dureroasă, care implică efort, alergătură, documente și multe, multe planuri de viitor. Oricine poate completa și depune , atât la judecătorie, cât și la notar. Pentru că mai nou se poartă divorțurile la notar. Mai ales că un nu este atât de complicat ca cel de la judecătorie. La notar scapi imediat de angajamentul făcut, însă la judecătorie durează, uneori luni de zile, alteori ani.
Divorțurile sunt grele când la mijloc mai sunt sentimente, copii, bani și lucruri de împărțit. În general lumea nu știe ce o așteaptă când ia o asemenea decizie, de aceea caută să se informeze pe toate căile. Tocmai pentru astfel de situații în care nu știi ce te-așteaptă, ce acte îți sunt necesare, când nu știi ce se va întâmpla cu proprii tăi copii, cu împărțirea bunurilor, cu pensia alimentară și cu multe alte aspecte; pentru aceste întrebări lungi și fără răspuns a fost creat siteul. .....este locul în care toate întrbările legate de divorț își găsesc răspunsul. Aici veți găsi informații despre întocmirea dosarelor de divorț, despre demersurile care trebuiesc parcurse pentru a câștiga custodia copiilor, detalii despre partaj și multe alte informații foarte prețioase. Și nu numai atât, dacă aveți nevoie de un avocat, de un psiholog specializat în divorțuri, de un mediator sau trainer, pe Divorț.ro, găsiți totul. De la informații vitale, la cele care vă pot ajuta psihic și emoțional. Ba chiar site-ul are și un Forum în care cele mai jenante întrbări și situații își găsesc răspunsul și rezolvarea.
Într-adevăr divorțurile sunt grele, dar nu sunt o tragedie. Nu priviți această despărțire ca pe o mare nenorocire. Gândiți-vă la divorț ca la un nou început, ca la o salvare, atât pentru voi, cât și pentru copii voștri. Decât să rămâneți într-o căsnicie în care cearta este la ordinea zilei sau o căsnicie presărată cu violența domestică, mai bine plecați înainte să se producă adevărata tragedie. Până la urmă nu sunteți nici primii și nici ultimii care se despart. Chiar dacă sunteți cununați religios, când nu se mai poate, nu se mai poate.
Și când luați această decizie, trebuie să vă gândiți bine și să vă informați corect, mai ales dacă vreți să obțineți custodia copiilor. Divorț.ro este soluția cea mai rapid pentru a învăța tot ce trebuie să știți, astfel încât divorțul să se producă cât mai repede și în favoarea voastră. Nu este ușor, dar nu-i nici capătul lumii.
Eu vă doresc să fiți fericiți, dar dacă nu puteți fi, ar trebui să căutați fericirea! O viață avem și este păcat să o irosim într-o existență nefericită!

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu