joi, 16 ianuarie 2014



Pozitii sexuale pentru cei dotati! | 


pozitii sexuale pentru cei dotati
Noul tau iubit este bine dotat de Mama Natura, iar asta nu poate decat sa iti faca placere. Insa, un penis mare nu este pentru orice femeie, in special daca incercati anumite pozitii care permit o penetrare foarte adanca. Barbatii dotati sunt foarte mandri de dimensiunile lor, insa ar trebui sa fie constienti ca nu orice pozitie este buna, deoarece poate atinge colul uterin al femeii si poate cauza dureri. Sa descoperim atunci care sunt cele mai bune pozitii daca iubitul tau este mai dotat.
Misionarul. Stai pe spate cu picioarele apropiate si permite-i sa te penetreze. Tu esti cea care detine controlul asupra adancimii penetrarii. In plus, o penetrare superficiala iti stimuleaza punctul G si te poate duce pe culmile placerii imediat.
Lingurita. Stati amandoi pe o parte, iar el te va penetra din spate. Si in acest caz este vorba de o penetrare superficiala. Depinde de tine cat de mult te apleci spre fata sau cat de mult departezi picioarele pentru o penetrare mai adanca. Chiar daca aceasta pozitie nu iti permite miscari rapide, poate fi foarte excitanta datorita faptului ca amandoi aveti mainile libere sa va mangaiati si va puteti si saruta.
In picioare. Barbatii care sunt bine dotati si sunt si puternici pe deasupra pot oferi adevarate partide de sex salbatic. Stati amandoi in picioare, fata in fata. Ridica-ti piciorul cat de mult poti si lasa-l sa te penetreze. Sau te poti sprijini de un perete si sa stai in bratele lui, cu picioarele incolacite in jurul mijlocului partenerului. Chiar daca barbatul controleaza acum miscarile, penetrarea nu va fi atat de adanca incat sa fie dureros.
Covrigul. De fapt, aceasta este tot un fel de lingurita, numai ca partenerii stau de aceasta data fata in fata. Asezati-va in pat, pe o parte, cu fata unul spre celalalt. Ea isi pune un picior deasupra soldurilor partenerului, in timp ce acesta incepe penetrarea. Si in aceasta pozitie ai parte tot de o penetrare superficiala, insa pozitia este extrem de intima.
Tu deasupra. El sta pe spate, ralaxat, iar tu te asezi deasupra. Cu cat vei sta mai aplecata, cu atat penetrarea va fi mai putin adanca. Totodata tu esti cea care controleaza miscarile, profunzimea penetrarii sau rapiditatea miscarilor.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu